Băbuţele fierbinţi şi furioase au luat cu asalt sediul PSD Prahova


Mai multe bătrânele văduve au luat cu asalt   sediul Partidului Social Democrat, filiala Prahova. Supărate pe faptul că în luna martie, lună dedicată sexului frumos,  conducerea PSD Ploiești nu a organizat niciun eveniment dedicat femeilor libere, acestea i-au cerut socoteală tânărului președinte al social-democraților prahoveni, Bogdan Toader.


Conform surselor noastre, decizia care a stat la baza renunțării la organizarea unui astfel de eveniment  a fost aceea că psd-iștii nu știu cine este candidatul la Primăria Ploiești. Practic, în acest moment se așteaptă decizia conducerii centrale a PSD pentru a se afla dacă Daniel Savu sau Cristi Ganea va intra în lupta alegerilor locale din 2016.


” Aveam nevoie de o persoană care să întrețină atmosfera la petrecerea intitulată ”Old Red Party Show”, iar acea persoană era candidatul la Primăria Ploiești.  Dacă îl desemnam pe  Cristi Ganea se supăra Daniel Savu și invers. Nu vrem să creem confuzie în rândul votantelor noastre, așa că am preferat să nu mai organizăm petrecerea în ziua respectivă. Totuși, le promit doamnelor că în momentul în care vom afla candidatul vor avea parte de un show cum nu au mai văzut”, ne-a spus sursa noastră de încredere din interiorul PSD Prahova.


Cu greu,  președintele Bogdan Toader  a reușit să le  calmeze pe bătrânele care au amenințat că nu se vor mai prezenta la vot în cazul în care problema nu va fi rezolvată.


”Aveam și noi  parte de o zi specială în care simteam că suntem din nou femei. În fiecare an a fost un domn prezentabil care ne oferea flori, ne pupa  și se ocupa să avem parte de o zi de început de primăvară  exact așa cum trebuie să fie. Nu pot să vă dau mai multe amănunte. Cert este că acum sunt supărată rău și vreau să ni se explice de ce suntem neglijate”, ne-a spus tanti Veta, o bătrânică de 75 de ani și văduvă de 5 ani.


Într-un final, probleme au fost rezolvate. Conducerea PSD Prahova a promis că în momentul în care va afla cine intră în lupta pentru fotoliul de primar de la etajul 3 al Palatului Administrativ, toți bărbații din conducere PSD Ploiești, în frunte cu candidatul la Primăria Ploiești vor avea grijă ca aceste bătrânele să nu mai fie nefericite. Dheee...ce nu se face pentru un vot în ziua de astăzi!

Acest text este un pamfelt şi trebuie tratat ca atare.