Prună,Eugen Prună,  în rolul principal al filmului ”Agentul 007: Un consilier discret, strategic la întâlnirea cu vicepremierul Sevil Shhaideh”

Prună,Eugen Prună,  în rolul principal al filmului ”Agentul 007: Un consilier discret, strategic la întâlnirea cu vicepremierul Sevil Shhaideh”

Scene desprinse din filmele cu James Bond au fost filmate sâmbătă în Sala Europa a Palatului Administrativ din Ploiești.

 Dacă cinefilii erau obișnuiți să întâlnească în rolul lui James Bond din filmului ”Agentul 007”, actori precum  Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan sau Daniel Craig, de această dată aceștia vor avea o mare surpriză.

Rolul principal a fost câștigat chiar de un ploieștean! Este vorba despre Eugen Prună, cunoscut ca și consilierul primarului municipiului Ploiești, Adrian Dobre.

Povestea pe scurt a filmului este următoarea: Agentul sub acoperire James Bond trebuie să intre în grațiile șefului său și să-i furnizeze rapid informațiile care circulă printre angajații Primăriei Ploiești și strategiile politice ale adversarilor.

 Drept urmare, ultima țintă a acestuia este Sevil Shhaideh, o româncă de etnie turcă, pusă în fruntea Guvernului de unul dintre principalii inamici politici ai șefului .

 Bond trebuie să obțină toate informațiile compromițătoare pe care aceasta le furnizează către primarii din județul Prahova. 

Așadar, spionul de la etajul III se furișează la întâlnirea dintre Shhaideh și edilii prahoveni. Acolo, se folosește de toată aparatura pe care o are în dotare, un telefon de ultimă generație, cu un spațiu de stocare imens, și începe să înregistreze ședința pentru ca pe urmă să studieze declarațiile țintei.

Însă acolo descoperă faptul că este prezent și șeful său care este și unul dintre susținătorii secreți ai țintei sale.

Bulversat total de cele întâmplate, Bond își dă seama că acum șeful său devine noua sa țintă.

Ce va face cu informațiile obținute și cum le va folosi vom vedea într-o nouă serie a filmului ”Agentul 007.

 

Orice asociere între personajele filmului și cele reale este pur întâmplătoare. Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

PS: Iată o fotografie din filmul care va rula în curând pe marile ecrane: