10 SUPER oferte de Black Friday în politica prahoveană

10 SUPER oferte de Black Friday în politica prahoveană

În urma a multor săpături în almanahurile politicii prahovene am descoperit 10 super oferte de Black Friday:

 

1)            De Black Friday, PNL Prahova vine cu o ofertă șoc în campania electorală:  zile în plus prahovenilor. Cel puțin în calendarele împărțite în județ.

2)            În ”vinerea neagră” Conducerea PSD Prahova lansează campania  ”Un loc și o coală de hârtie”.  Candidații aflați pe primele locuri la Camera Deputaților au primit bonus din partea conducerii și o coală de hârtie. La momentul potrivit vor ști ce să facă cu ea.

3)            De Black Friday, primarul Adrian Dobre a primit o consultanță gratuită din partea lui Andrei Volosevici pe probleme administrative. Până acum a primit doar bobârnace.

4)            De Black Friday, primarul Adrian Dobre le oferă ploieștenilor un oraș mai aerisit…fără Piață Centrală și Bazinul Vega.

5)            Super ofertă! Doar de Black Friday,pirotehniștii oferă o reducere de 50%  Primăriei Ploiești pentru a demola Piața Centrală și Bazinul Vega.

6)            De Black Friday, Donald Constantin a oferit cadou jucării conducerii PNL Prahova . Bogdan Nica este fericit acum. Are două păpuși cu Donald Duck.

7)            Prefectura Prahova oferă o reducere importantă conducerii PNL Prahova de Black Friday. Liberalii vor rămâne fără primarul din Băicoi.

8)            Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a cumpărat tramvaiul promis Primăriei Ploiești. Acum primarul Adrian Dobre are cu ce să se joace când este singur în birou.

9)            Cu ocazia Black Friday, Primăria Ploiești a rezolvat problema Bazinului Vega.  O piscină gonflabilă  va fi montată în cel mai scurt timp în Sala Sporturilor Olimpia.

10)          De Black Friday, PNL Prahova a pregătit o petrecere surpriză pentru cei 1000 de demisionari din  PSD Ploiești . Acum sunt fericiți! Au confirmat prezența 3 persoane.