Viorica Dăncilă a semnat propunerile de numire și revocare a trei ministri

Viorica Dăncilă a semnat propunerile de numire și revocare a trei ministri

Într-un comunicat trimis de la Palatul Victoria,  se anunță că propunerea de revocare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, cât și demisia Rovanei Plumb și a Nataliei Intotero au ajuns la Administrația Prezidențială.

„Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, în această seară, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniștri  pentru portofoliile Ministerului Justiției, Ministerului Fondurilor Europene și Ministerului pentru Românii de Pretutindeni.

 

Totodată, premierul a transmis către Administrația Prezidențială propunerea de revocare a ministrului Justiției, Tudorel Toader, și demisiile ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb, respectiv, ministrului pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero.

Pentru Ministerul Justiției a fost propus Eugen Nicolicea, membru al Camerei Deputaților, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Oana Florea, membru al Camerei Deputaților, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost propus Tit-Liviu Brăiloiu, membru al Senatului”, se anunță în comunicat.