Nelu Ploieșteanu, în continuare internat la Spitalul Floreasca în stare gravă

Nelu Ploieșteanu, în continuare internat la Spitalul Floreasca în stare gravă

Veştile de la Spitalul Floreasca în ceea ce îl priveşte pe celebrului cântăreţ de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, nu sunt mai bune. Starea de sănătate a acestuia este în continuare extrem de gravă. 

Artistul este internat în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă a spitalului. Medicii sunt oarecum rezervaţi şi spuneau că undeva după 10 zile de tratament ar trebui să vedem o îmbunătăţire a stării lui. Sunt mai multe elemente care conduc către acest progostic precum vârsta înaintată a artistului, dar şi o serie de afecţiuni preexistente şi poate şi o prezentare tardivă la spital.

O serie de medici spun că dacă ar fi  continuat tratamentul la prima prezentare la spital, poate că nu s-ar fi ajuns aici.

Nelu Ploieșteanu, pe numele său real Ion Dumitrache, este de fel din comuna Ciorani, Prahova, iar în prezent locuiește în București. Lăutarul cântă la acordeon încă de la vârsta de șase ani, iar la vârsta de 17 ani a cântat pentru prima dată pe bani, la o nuntă. De-a lungul anilor a învățat să cânte și la pian.