INCREDIBIL! O asistentă de la “Infecțioase”, hărțuită de vecini: Mi-au dat cu clor pe ușă!

INCREDIBIL! O asistentă de la “Infecțioase”, hărțuită de vecini: Mi-au dat cu clor pe ușă!

Caz stupefiant la Galați. O asiistentă medicală care lucrează chiar la secția de boli infecțioase a spitalului din oraș, așadar, e în prima linie a luptei cu coronavirusul, este hărțuită de vecinii de bloc din acest motiv!

Mihaela Moga Pal (44 ani) lucrează la cel mai important spital din Galaţi în care sunt trataţi bolnavii cu COVID-19 şi spune că vecinii ei, din blocul unde locuieşte de circa 20 de ani, au o atitudine ostilă de neimaginat, relatează Adevărul.

Fetelor este foarte grav ce mi s-a putut întâmpla doar pentru simplul fapt că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase Galaţi. Vecinii din scara blocului unde am locuit mai bine de 20 de ani… Mi-au aruncat cu clor pe uşa apartamentului… Mi-au trimis poliţia acasă… M-au dat afară din magazinul blocului doar pentru că lucrez la Spitalul Boli Infecţioase.!!!! Ce să înţeleg…. E discriminare????”, a scris Mihaela Moga Pal pe pagina ei de Facebook.

În judeţul Galaţi nu s-a înregistrat niciun caz de demisie al unui medic sau asistent din cauza coronavirusului, deşi numărul de îmbolnăviri în rândul acestora este în continuă creştere. Au fost confirmate 15 cazuri, iar alte 50 de cadre medicale sunt în izolare în vederea testării.