Conturile Blue Air au fost deblocate. AFM a stabilit eșalonarea datoriilor

Conturile Blue Air au fost deblocate. AFM  a stabilit eșalonarea datoriilor

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a anunțat miercuri, într-un comunicat de presă, că a suspendat poprirea conturilor Blue Air, după ce compania a cerut eșalonarea datoriilor. Acestea vor fi plătite eșalonat, vreme de un an.

„În urma solicitării transmise în dimineața zilei de 7 septembrie 2022, de eșalonare la plată a obligațiilor restante la Fondul pentru Mediu și a transmiterii documentației necesare pentru începerea procedurii de eșalonare, în conformitate cu prevederile Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările și completările ulterioare, Administrația Fondului pentru Mediu a decis suspendarea popririi asupra disponibilităților bănești ale companiei BLUE AIR AVIATION S.A. și stabilirea unui grafic pe 12 luni pentru achitarea creanței”, au transmis reprezentanții AFM, azi, într-un comunicat de presă.

Blue Air a anunțat marți că suspendă toate zborurile către și din România, în perioada 6-12 septembrie, din cauza faptului că toate conturile i-au fost blocate.