Avocatul lui Radu Mazăre, despre arestarea acestuia: La noi nu a ajuns niciun document. Este solicitant de azil politic

Avocatul lui Radu Mazăre, despre arestarea acestuia: La noi nu a ajuns niciun document. Este solicitant de azil politic

Noi amănunte în cazul arestării lui Radu Mazăre! Avocatul lui Radu Mazăre a afirmat, în exclusivitate pentru Antena 3, că până în momentul de față nu i s-a prezentat niciun document oficial cu privire la arestul său și că clientul său este protejat de orice întoarcere forțată în țară.

"Eu, în calitate de avocat al domnului Mazăre Radu Ștefan, nu știu nici motivele, nici durata arestului, în condițiile în care până în acest moment niciun document oficial care să justifice arestarea sa nu a ajuns în posesia noastră.

Clientul meu era posesorul unui certificat de sejur prelungit. Și asta încâ din anul 2017, cu o viză transformabilă. El este posesorul unui certificat de solicitare de azil politic, eliberat de Biroul Înaltului Comisariat pentru Refugiați al Națiunilor Unite. De aceea, în calitate de solicitant de azil, domnul Mazăre Radu Ștefan depinde de competența acestui Birou și beneficiază de protecția împotriva oricărei întoarceri forțate într-o țară în care se teme că va fi expus amenințărilor", a spus Rabelaza Aldine Andriamlsetra, avocatul lui Radu Mazăre.