PNL Prahova

Anunț important al ministrului Educației, Monica Anisie. Cât timp vor fi școlile închise

Anunț important al ministrului Educației, Monica Anisie. Cât timp vor fi școlile închise

Ministrul Educaţiei Monica Anisie a anunţat duminică seară faptul că şcolile rămân închise până după Paşte, potrivit unei declaraţii pentru Hotnews.ro. Oficialul a spus că  „în perioada de stare de urgenţă şcolile vor fi închise. În perioada asta este clar că o să avem şcolile închise. Până după Paşte şcolile sunt închise”.

Este pentru prima dată când un oficial dă o estimare a perioadei până la care cursurile vor fi suspendate. Asta înseamnă că cel puţin până pe 21 aprilie şcolile vor fi închise, Paştele ortodox fiind pe 19 aprilie.

Declaraţia Monicăi Anisie: ”Deocamdată nu avem niciun termen pentru perioada de închidere a şcolilor, dar în perioada de stare de urgenţă şcolile vor fi închise. În perioada asta este clar că o să avem şcolile închise. Până după Paşte şcolile sunt închise”.

Reamintim, cursurile şcolare sunt suspendate până pe 22 martie, iar cele universitare până pe 31 martie. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă că la începutul săptămânii viitoare va fi declarată starea de urgenţă.