Luxuryimob.ro, un portal profilat pe proprietățile românești de lux care pot fi cumpărate sau închiriate. Cine se află în spatele acestei inițiative

Alexandru Botez, un tânăr antreprenor cu o experiență de peste 14 ani în domeniul tranzacționării imobiliarelor luxoase, a revoluționat piața imobiliară, dar și pe cea a vacanțelor de lux din România!

Acesta a făcut ca penthouse-urile la 2.000.000 de euro în zona Parcului Herăstrău, case la 1.800.000 de euro la Piața Victoriei, case de (aproape și peste) o jumătate de milion de euro în Cluj să fie acum la un click distanță de cei interesați.

Astfel, dacă vreți să aflați cum mai merge piața imobiliarelor de top, portalul LUXURYIMOB (www.luxuryimob.ro) e dedicat vânzării și închirierii locuințelor exclusiviste, precum și vacanțelor de lux. 

Portalul nu funcționează însă ca agenție, deci nu închiriază, nu rezervă și nici nu vinde proprietăți sau pachete turistice. Ceea ce face este să pună clientul în contact cu agentul profesionist de vânzări imobiliare, proprietarul sau direct cu receptia hotelului.


Totul a început după ce Alexandru Botez a sesizat o deficiență a site-urilor imobiliare din România: ele se adresează tuturor categoriilor de venit, amestecând prea mult ofertele, încât cele cu adevărat rafinate sau decadent aristocratice se pierd, copleșite de noianul celor obișnuite. 

Botez susține că clienții din zona luxury  ”întâmpină dificultăți în a localiza într-un mod eficient oferta potrivită. Același lucru se întâmplă și în cazul ofertelor din zona de turism de lux.”

Pentru a-și pune pe picioare afacerea, tânărul antreprenor  a accesat pe lângă fondurile proprii şi bani din programul Start-up Nation, ediția 2017. 


Portalul are mai multe secțiuni: Vânzare, Închiriere, Proiecte Noi (destinat dezvoltatorilor imobiliari) și Vacanțe (deocamdată doar cu turism intern). Are, de asemenea, și o secțiune de blog în care se reliefează partea destinată designului interior, unde firmele de specialitate au început deja să-și prezinte oferta.