Claudiu Catană, președinte TLDE: Pentru alegerile europarlamentare am propus un număr de zece tineri

Claudiu Daniel Catană, președintele Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților, a anunțat sâmbătă, în cadrul “Școlii politice de iarnă” TLDE care a avut loc la Sinaia, faptul că a propus o listă cu zece tineri pentru a ocupa un loc pe lista ALDE la alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 26 mai anul acesta. 

”Procesul de depunere al candidaturilor în ALDE s-a terminat săptămâna trecută. Noi, ca organizație de tineret, am avut o selecție internă pe care am înaintat-o mai departe Comisiei de Selectare a Candidaților ALDE pentru alegerile europarlamentare și am propus un număr de zece tineri care au experiență politică și profesională destul de bună”, a declarat Claudiu Catană, președintele TLDE.

Pe tema alegerilor din vară pentru Parlamentul European a vorbit și președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

”Vreau să avem cât mai mulți tineri, dar ei trebuie să înțeleagă faptul că avem nevoie să îmbinăm îndrăzneala tinereții și curajul cu înțelepciunea și experiența. Tinerețea nu este un atu, mai ales că eu îmi doresc să fie oameni care să aibă curajul să susțină interesele României”,a susținut Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE.

Liderul liberalilor și democraților a transmis și un mesaj membrilor TLDE prezenți în cadrul evenimentului ”Școala politică de iarnă”.

 

”Noi trebuie să ne fixăm un obiectiv de 15%, lucru care ar însemna cel puțin 5 mandate în Parlamentul European, ceea ce ar însemna o forță și în parlament și în grupul ALDE, în care suntem membri. Vreau să avem oameni capabili și vocali. Acesta este obiectivul pe care mi-l fixez și vi-l fixez”, a fost mesajul lui Tăriceanu către membrii TLDE.

Declarația președintelui Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților, Claudiu Daniel Catană, o puteți urmări în materialul video de mai jos.