Noi înregistrări explozive cu fostul procuror Mircea Negulescu

A aparut o nouă înregistrare cu fostul procuror DNA Ploiesti, Mircea Negulescu, in care acesta ii explica unui avocat ca nu se incurca cu “panarame”, ci doar cu “smecheriti”.

Mircea Negulescu ii dezvaluie avocatului cum a bagat el frica in arabi, dupa ce l-a saltat pe fostul sef al ANAF Sorin Blejnar. Despre acelasi Blejnar, Mircea Negulescu se lauda ca pana la el “nu a fost bagat jos”.

Nu doar cu Blejnar se lauda “Zdreanta”. In aceeasi discutie, procurorul Negulescu a trecut in revista alte cateva dintre personajele celebre pe care le-a rezolvat, cum ar fi “tovarasul Ponta” si “tovarasul Blaga”. Este vorba, evident, despre fostul premier Victor Ponta si fostul ministru de Interne Vasile Blaga.

 Iata discutia dintre Mircea Negulescu si avocat:

“AVOCAT: Uneori nu e suficienta o singura inregistrare. Stii mai bine decat mine, dragule.

MIRCEA NEGULESCU: Da, da. Nu, dar ti-am zis ca idee, stii? Eu ti-am spus-o..ti-am zis ca am intrebat-o. Voiam sa inteleg ce-l anima pe el in lupta asta si pe urma… Si de-asta am facut verificari pe toate persoanele pe care le-am avut in gospodarire, ma-ntelegi? Si tu ramasesei persoana cu care nu vorbisem, stii?

Citește articolul integral pe realitatea.net