Coordonatorul campaniei PSD ”Halep huiduită”, dat afară de Liviu Dragnea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a luat decizia de a-l concedia pe șeful PSD online, George Harabagiu, asta după ce acesta a coordonat campania prin care s-a încercat inducerea ideii că pe Arena Națională a fost huiduită Halep și nu Gabriela Firea.

"L-am concediat", a declarat Liviu Dragnea pentru Antena 3.

Concret, asta s-a întâmplat după ce pe paginile de socializare ale organizaţiilor PSD din Constanţa (judeţul natal al Simonei), Mehedinţi, Dolj, Tulcea sau Giurgiu au apărut două explicaţii halucinante.

"HUIDUITĂ de circa 20.000 de "fani" pe Arena Naţíonală, pe data de 11.06.2018"şi "APLAUDATĂ de sute de mii de români în Piaţa Victoriei, pe data de 09.06.2018" Nici fotografiile alese, nici mesajele explicative nu pomenesc un cuvânt despre prezenţa primarului general Gabriela Firea, cea căreia i-au fost adresate huiduielile.

Mesajele de pe fiecare pagină judeţeană au adunat sute de comentarii, în proporţie covârşitoare negative.

Ulterior, colajele postate de organizațiile județene au dispărut de pe paginile de Facebook. Este neclar dacă acestea au fost șterse de cei care le-au postat sau îndepărtate de Facebook în urma raportărilor venite de la utilizatori.

Mulți utilizatori s-au mobilizat pentru a raporta postările respective drept Fake News, pentru a semnala responsabililor rețelei că pozele respective nu au ce căuta acolo. 

Pe paginile altor organizaţii, precum București, Ilfov sau Gorj a fost postat un montaj video, pe aceeaşi idee că Simona a fost jignită de #Rezist şi de politicieni apropiaţi.   

Numele coordonatorului online al PSD a fost dezvăluit de Victor Ponta.

"Ii rog pe foștii mei colegi din PSD Tulcea , Constanța, Giurgiu, Mehedinți și din alte județe să steargă repede această mizerie care a fost postata de la Sediul Central al PSD pe conturile organizațiilor locale.

Oamenii nu știu ( asa cum știu eu) că aceste materiale mincinoase, manipulatoare și absolut mizerabile sunt gândite și postate direct de la Sediul Central din K10 de un personaj dubios adus de Liviu Dragnea de la Neamț ( numele lui este George Harabagiu, nu poate fi numit “șobolan” că nu trebuie jigniți șobolanii și ascultă doar de “Dom Presedinte”)!", a scris Ponta.