Înfiorător! Fetiță de cinci ani, violată și ucisă

O crimă care întrece imaginația oricui a avut loc luni în Baia Mare. O fetiță de cinci ani dispărută ieri de acasă a fost găsită moartă. Copila a fost batjocorită și ucisă cu sălbăticie. 

Părinţii fetiţei dispărute au sunat la 112 aseară, la ora 23:29. Atunci au anunţat că fetiţa de 5 ani ar fi dispărut în jurul orei 15.

Când au ajuns poliţiştii, părinţii erau lângă trupul fetiţei. Oamenii din zonă spun că mama a fost cea care şi-a găsit copila. Familia locuieşte într-un bloc aflat la câteva sute de metri de clădirea părăsită în care a fost găsit cadavrul.

În spatele blocurilor în care locuiesc părinţii copilei sunt mai multe clădiri părăsite, în care funcţiona pe vremuri Combinatul Cuprom Baia Mare.

Moartea fetiţei este investigată acum de poliţişti şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş.

Martorii spun că aceasta era dezbrăcată și pe corp avea multiple urme de violență, ceea ce îi face să creadă că a fost violată. 

Anchetatorii sunt în zona în care s-a produs crima. Potrivit bunicului fetiţei spune că micuţa s-a dus luni până la un magazin ca să ia dulciuri, după care a rămas să se joace. Bărbatul susţine că familia a găsit-o pe fetiţă plină de sânge şi desfigurată. În plus, cel care ar fi ucis-o ar fi săpat o groapă în care să-i pună trupul, spune bunicul fetei.

Potrivit unor informaţii, este confirmată varianta agresiunii sexuale, urmată de crimă.

sursa:digi24.ro