Imagini cu un puternic impact emoțional cu crima din stația de metrou din București

Au apărut primele imagini ale crimei de la metrou. O femeie a împins o tânără în fața unei garnituri de metrou, victima decedând.

Crima s-a produs ieri seară la stația Dristor. Poliția a intrat în alertă, femeia suspectă de crimă fiind prinsă azi noapte. Aceasta este cercetată pentru omor şi tentativă de omor și va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de către reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Magdalena Şerban este cercetată pentru infracţiunile de omor calificat şi tentativă de omor.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie. La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, anunţă procurorii.

Iată mai jos filmarea. Atenție, imagini șocante!