Șocant! Copii violați și filmați de propriii părinți. S-a întâmplat în Prahova și alte cinci județe! Filmările ajungeau la clienții din America

Șocant! Copii violați și filmați de propriii părinți. S-a întâmplat în Prahova și alte cinci județe!  Filmările ajungeau la clienții din America

Un nou caz cutremurător de abuz iese la iveală. Copii de patru ani erau violaţi chiar de părinţiilor, iar actele sexuale erau filmate. Imaginile erau trimise, contra cost, unor cetăţeni americani. Abuzurile, conform procurorilor, ar fi avut loc timp de cinci ani, începând cu 2014.

Vorbim despre fapte precum pornografie infantilă în formă continuată, corupere sexuală a minorilor, viol în formă continuată, dar și agresiune sexuală. Este vorba despre fapte petrecute în 2014 și 2018. Practic, suspecții își exploatau proprii copii ce aveau vârste între 4 și 9 ani.

Astfel,  19 percheziții făcute în București, Ilfov, Ialomița, Prahova, Iași, Olt și Galați. Există suspiciunea că este vorba despre o rețea care se ocupa cu astfel de fapte. După această acțiune, 15 persoane au ajuns marți la DIICOT. Vorbim despre o acțiune amplă sprijinită de FBI și Europol.

sursa: antena3.ro