Ziua Râsului, sărbătorită la ZOO Bucov

Ziua Râsului, sărbătorită la ZOO Bucov

Ziua Râsului, sărbătorită la ZOO Bucov. Grădina din incinta Parcului "Constantin Stere" organizează duminică un eveniment inedit, accesul urmând să se facă în baza biletului de intrare la zoo.

Ziua Mondială a Râsului, sărbătorită în prima duminică a lunii mai prin evenimente de natură să stârnească voie bună, va fi celebrată şi la grădina zoologică din incinta Parcului Memorial "Constantin Stere".

Fiind vorba despre un parc zoo, aici "Ziua Râsului" capătă o dublă însemnătate, astfel că "evenimentul se adresează deopotrivă copiilor și adulților, participanții urmând să descopere câteva dintre secretele râșilor (Lynx), animale carnivore care trăiesc la noi în țară, dar și să învețe să se relaxeze, prin «tehnica râsului», metodă de destindere în care cei prezenți vor fi inițiați de către doamna Nicoleta Mocanu, instructor la Fitness Nico", potrivit anunţului transmis marţi de Primăria Ploieşti.

Evenimentul va avea loc duminică, începând de la ora 10.00, în interiorul ZOO Bucov, a mai anunţat administraţia locală.