Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică la spital după ce a fost strivit în timp ce fura dintr-un TIR în mers

Vărul lui Tzancă Uraganu, în stare critică la spital după ce a fost strivit în timp ce fura dintr-un TIR în mers

Vărul manelistului ploieștean Tzancă Uraganu se află în stare gravă în spital după ce a încercat să jefuiască un camion în mers. Incidentul a avut loc la începutul săptămânii, în apropiere de comuna Afumați, între Ploiești și București.

Felix Velcu s-a dezechilibrat și a căzut pe carosabil, suferind numeroase răni grave. Vărul lui Tzancă Uraganu se află în prezent în stare critică, internat la spital, fiind în comă indusă și supus unei intervenții chirurgicale.

Despre starea vărului manelistului a vorbit chiar Tzancă Uraganu la Antena 1: „Este într-o stare foarte critică dar noi tot sperăm că Dumnezeu va face o minune şi va fi salvat. Este în comă indusă. A fost operat. În prima zi mi-au zis că nu pot să-l opereze pentru că este un risc foarte mare. Iar ulterior, după două trei zile l-au operat”.

Incidentul readuce în actualitate o metodă de jaf care a fost "inventată" de clanul Duduianu în anii 2000 și care consta în agățarea pe capota mașinii a unui camion aflat în mers. Prin intermediul unei chingi, hoții se ancorau de camion, iar ulterior deschideau ușile acestuia și aruncau produsele furate. În timp, metoda a evoluat de la țigări la telefoane mobile, produse electronice și electrocasnice de valoare.