Un bărbat a ajuns la Urgențe cu un borcan în anus după ce în urmă cu un an și-a introdus un pahar în același loc

Un bărbat a ajuns la Urgențe cu un borcan în anus după ce în urmă cu un an și-a introdus un pahar în același loc

Un bărbat de 52 de ani dintr-o comună din Botoșani a ajuns la spital cu o problemă cel puțin… bizară. Acesta a fost dus cu ambulanța la spital acuzând o scurgere anală din cauza unui borcan pe care și-l introdusese în acel loc, anunță Antena 3.

“Este vorba de un pacient cu un corp străin anal şi rectal. Un borcan de sticlă”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD, potrivit monitorulbt.ro.

 

Incidentul a avut loc luni, dar nu este prima dată când bărbatul se confruntă cu astfel de probleme. În urmă cu exact un an, acelaşi bărbat a ajuns la spital tot cu sângerări şi le-a spus medicilor că motivul era un pahar de sticlă introdus în anus.

“S-a încercat scoaterea obiectului pe aceeaşi cale, însă a fost imposibil, existând pericolul de a se sparge în interior. Fiind vorba de o zonă puternic vascularizată, era pericolul unei hemoragii masive şi deces. Borcanul, la fel ca şi paharul de anul trecut, era blocat în zona rectului, astfel că s-a intrat chirurgical şi a fost scos prin abdomen”, a precizat un medic chirurg de la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Mavromati”.

Bărbatul este acum în stare bună şi le-a spus medicilor că a recurs la acest gest pentru că avea o mâncărime şi usturime de care a încercat astfel să scape.

“Pacientul se afla la baie, unde era pregătit pentru internare, pentru a fi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă. Personalul de la baie vorbea şi îşi spuneau că acum un an fusese un bărbat cu un pahar în anus. Iar el, foarte dezinvolt, de pe targă, a ridicat mâna şi le-a spus: Eu sunt ăla!”, a povestit un cadru medical din UPU-SMURD, mai precizează Antena 3.