Tramvaiul ”Moșului”, mijlocul de transport a sute de copii

Tramvaiul ”Moșului”, mijlocul de transport a sute de copii

Tramvaiul lui Moș Crăciun a fost principalul mijlocul  de transport în ultimele zilea sute de copii. Reamintim că, Primăria Municipiului Ploiești împreună cu S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești, cu sprijinul Fundației Mereu Aproape și al forumului TransPloiești organizează, până în data de 27 decembrie a.c.,  “Tramvaiul Copiilor - Moș Crăciun 2021”.

Tramvaiul lui Moș Crăciun a fost principalul mijlocul  de transport în ultimele zilea sute de copii! Evenimentul se bucură de un real succes în rândul micuților ploieșteni, oferindu-le acestora o călătorie de poveste, cu un tramvai împodobit și luminat în spiritul Crăciunului.

Astfel, într-un mod inedit, înconjurați de sunetul tainic al colindelor și în prezența ajutoarelor lui Moș Crăciun, copiii intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă, printr-o călătorie plină de entuziasm și emoție cu ”Tramvaiul Moșului”.

În Tramvaiul lui Moș Crăciun, transportul este gratuit pentru copii, iar cei mici pot fi însoțiți, tot gratuit, de către o persoană adultă.

Programul “Tramvaiul Copiilor – Moș Crăciun 2021” este  următorul:

  • Plecările de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești spre Gara de Sud (traseul 101) sunt programate la orele: 10.30, 13.30 și 16.30;
  • Plecările de la Gara de Sud spre Spitalul Județean de Urgență Ploiești (traseul 101) sunt programate la orele: 11.30, 14.30 și 17.00;
  • Plecările de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești spre Gara de Vest (traseul 102) sunt programate la orele: 12.10, 15.10, 17.30;
  • Plecările de la Gara de Vest spre Spitalul Județean de Urgență Ploiești (traseu 102) sunt programate la orele: 12.50, 15.50 și 18.00.

Urmăreşte pagina de Facebook „Deprahova.ro” !

Pe parcursul acestei frumoase călătorii cu ”Tramvaiul lui Moș Crăciun”, copiilor le sunt oferite cadouri dulci de către spiridușii veseli, care îi încântă și cu jocuri sau activități distractive. 

CITEȘTE ȘI:

Târg de Crăciun în centrul Ploieștiului și la Parcul Municipal

Focuri de artificii în centrul Ploiești, în seara de Revelion