Tatăl Mădălinei Manole, în stare gravă la ATI după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Tatăl Mădălinei Manole, în stare gravă la ATI după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio-respirator, iar starea sa de sănătate este foarte gravă. Ion Manole a fost diagnosticat cu coronavirus și e internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești, potrivit click.ro.

Tatăl Mădălinei Manole a intrat în stop cardio-respirator, iar starea sa de sănătate este foarte gravă. Ion Manole a fost diagnisticat cu coronavirus și e internat la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Ploiești.

Tatăl Mădălinei Manole, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, infectat cu coronavirus. Bărbatul a intrat în stop cardio respirator în urmă cu puțin timp. Potrivit Antena 3, el a fost resuscitat, a răspuns, dar starea sa este în continuare foarte garvă. Medicii au un prognostic rezervat momentan.

Reamintim că Tatăl Mădălinei Manole, Ion Manole, este infectat cu Covid-19, iar starea sa de sănătate este foarte gravă. El se află internat în spitalul din Ploiești și respiră doar cu ajutorul aparatelor.„Se simte destul de rău. E la Terapie Intensivă. E intubat”, declara acum cțteva zile, pentru Click, Marian, fratele regretatei artiste Mădălina Manole.

Ion Manole ar fi fost depistat pozitiv în urmă cu mai multe zile, însă starea sa de sănătate în loc să se îmbunătățească, s-a înrăutățit din ce în ce mai tare. Motiv pentru care pe 3 septembrie el a ajuns la spitalul din Ploiești. Medicii de aici ar fi vrut să-l transfere la spitalul din Focșani, din lipsă de paturi la Terapie Intensivă, însă familia s-a opus. Deciza de a rămâne la Pitești a fost luată deoarece starea de sănătate a pacientului nu i-ar fi permis o astfel de deplasare.