Street food Ploiești 2019- Caravana Food Truck Festival revine la Ploiești

Street food Ploiești 2019- Caravana Food Truck Festival revine la Ploiești

Street food Ploiești 2019- După ce, anul trecut, Caravana Food Truck Festival a testat apetitul ploieștenilor pentru "street-food", organizând un sector întreg dedicat acestui domeniu culinar, iată că și  în vara lui 2019 va readuce la Ploiești un întreg festival de profil.

 

Street food Ploiești 2019- Evenimentul va avea loc și de această dată pe Bulevardul Independenței, între 7 și 9 iunie, și promite să le ofere gurmanzilor cei mai savuroși burgeri & hot-dogs, pulled pork, sandviciuri, tacos, burritos, paste, grills și barbeques, clătite, înghețată și waffles.

Street food Ploiești 2019- ”Ploiești, we`re back! Dacă v-a fost dor de noi, între 7 și 9 iunie vă dăm întâlnire pe Bulevardul Independenței.

Ne ținem de cuvânt și ne întoarcem cu un meniu care să vă facă alegerile mai dificile: burgeri cu vită, porc sau rață, cartofi crocanți cu topping-uri pentru tot gusturile, frigărui suculente, tacos, burritos, deserturi irezistibile și înghețată cu toate aromele. Și nu ne oprim aici.

Dacă nu vă puteți hotărî, încearcați-le pe toate. Aveți trei zile la dispoziție să creați amintiri care vă lasă gura apă.

 

Street food Ploiești 2019➡ Accesul este gratuit. Recomandăm consumul serios și apetitul sănătos”, au scris organizatorii în cadrul unui eveniment postat pe Facebook.

 

Street food Ploiești 2019- Acum nu rămâne de văzut decât cu ce artiști vor urca pe scenă la acest eveniment.