Sorina, în prima zi de școală, în America. Mesaj emoționant transmis de fiica asistenților maternali

 Sorina, în prima zi de școală, în America. Mesaj emoționant transmis de fiica asistenților maternali

Noi imagini cu Sorina, fetiţa din Baia de Aramă adoptată de o familie de români stabiliţi în America, au stârnit mari emoţii pentru asistenţii maternali care au crescut-o. Aceştia au transmis un mesaj emoţionant.

“Suntem așa mândri de tine, Sorina că ești o luptătoare se vede de la distanță, că într-adevar îi ai pe cei 7 ani de acasă, ai fost crescută cu iubire și toată atenția din lume. Noi știm că nu e adevărat că nu dorești să vorbești cu noi și că gândul tău este la noi, familia ta, cum și noi ne gândim zi de zi la tine… sper că nu mai e mult până o să ne revedem toți, măcar dreptul asta sa nu ne fie luat…și o să simți din nou o îmbrățișare caldă și plină de iubire.

Imi aduc aminte cum era când plecați și veneați de la școală, nu lipsea un pupic și o îmbrățișare. Mâine Andreea o să meargă singura la școală și nimeni nu îți va putea lua locul nici din banca, și nici din inima ei. Asa cum nici locul ei nu va putea fi luat de nimeni din inima ta. Poate noi suntem mai de la țară, nu suntem din NEW YORK dar noi așa simțim: ca te iubim sincer și vom spera mereu la acea zi în care ne vom reuni“, a postat  Adelina Bălănescu, fiica asistenţilor maternali.

În acest moment, viața Sorinei, fetița din Baia de Aramă care a fost adoptată de familia Săcărin, s-a schimbat radical. Conform celor de la Cancan,acum, micuța locuiește într-o casă superbă care valorează 1 milion de dolari și, practic, își duce povestea mai departe, iar perspectivele sunt îmbucurătoare.

În ceea ce privește reședința de domiciliu, părinții adoptivi ai Sorinei figurează cu adresa în localitatea Roslyn, Nassau County, statul New York. Aici se află o vilă construită în anul 1954. Casa are o suprafaţă de 262 de metri pătraţi și – atenție! – este cotată pe site-urile de imobiliare la 1,2 milioane de dolari.

Povestea Sorinei, fetița luată cu mascații de la familia de asistenți maternali, este emoționantă. Sorina este de etnie romă, acesta fiind – de fapt – motivul pentru care 122 de familii au refuzat să o adopte până acum. A fost dată spre adopție încă de când avea 3 ani, numai că fetița nu a fost adoptată de nimeni. Stabiliți în SUA, Gabriel și Ramona Săcărin și-au exprimat intenția de a o adopta, iar instanța – după un proces de lungă durată – a stabilit că fetița poate să meargă în familia lor. Două familii s-au luptat pentru fetiță, de mai bine de șase luni. Sorina a ajuns la soții Săcărin după ce a fost luată cu mascații din locuința aflată în Baia de Aramă, acolo unde stătea cu asistenții maternali.