O poveste de viață incredibilă! Horia Brenciu: L-am înfiat pe Toma înainte de a veni pe lume

O poveste de viață incredibilă! Horia Brenciu: L-am înfiat pe Toma înainte de a veni pe lume

Povestea modului în care Horia Brenciu şi soţia sa, Alice, au devenit părinţii lui Toma, cel de-al patrulea copil al familiei, este demnă de un film. Juratul de la ”Vocea României” a povestit că a ţinut să-l adopte pe băieţel înainte ca acesta să vină pe lume.

Horia Brenciu (46 ani) are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este o fetiţă care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, un băieţel, care a fost înfiat de bebeluş. Pentru el, artistul a făcut toate demersurile de a-l înfia încă de dinainte ca micuţul să vină pe lume. Într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1, la finalul lunii decembrie 2019, Horia Brenciu a povestit cum l-a înfiat pe micuţ, dar şi cum le-a cunoscut pe fetele soţiei sale.

 

„Alice era gravidă cu Maria, iar Andreea avea 8 ani. Când am devenit tatăl lor oficial, Maria avea 7 ani şi Andreea, 15 ani. Îmi spun şi Horia, şi tati, dar şi tato. Acum, Maria are 20 de ani, Andreea, 28 de ani. În 2012, pe 1 noiembrie a venit pe lume fetiţa noastră, Mina, care are 7 ani şi dragul nostru Toma vă salută la cei 5 ani ai lui... Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

 Artistul a mai vorbit şi despre importanţa acesui act, al înfierii unui copil. ”Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (...) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate”, a explicat Brenciu. Întrebat ce va face dacă băieţelul va dori să-şi cunoască mama, artistul spune că îi va respecta opţiunea. ”Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului... pentru că ea e prioritară”, a conchis Horia. 

sursa:click.ro