L'AtelierVintage- măști de protecție reutilizabile, o soluție la îndemâna ploieștenilor

L'AtelierVintage- măști de protecție reutilizabile, o soluție  la îndemâna ploieștenilor

Utilizarea măștilor de protecție reprezintă un subiect controversat. Specialiștii și autoritățile de la nivel mondial sunt împărțiți în două tabere: cei care recomandă utilizarea măștilor de protecție doar de către cei bolnavi și îngrijitorii acestora și cei care recomandă utilizarea măștilor la scară largă. În ultimul timp însă, din ce în ce mai multe țări au început să recomande populației să folosească măști confecționate acasă, din materiale la îndemână.

Studiile care au analizat eficiența măștilor artizanale au arătat că, în ciuda faptului că sunt mai puțin eficiente decât cele chirurgicale, oferă un grad important de protecție. Orice tip de mască folosită la nivel populațional va scădea riscul de expunere virală și infecție, în ciuda etanșeității și aderenței imperfecte.

Alt studiu consideră că măștile improvizate sunt mai bune decât nici o protecție dar atrage atenția că orice mască, indiferent de cât de eficientă este filtrarea și etanșeitatea ei, va avea efecte minime dacă nu este folosită împreună cu alte măsuri de prevenție precum izolarea persoanelor infectate, imunizarea, și spălatul des al mâinilor.

L'AtelierVintage

 

Pentru că vrem sa ajutăm, atelierul nostru produce în această perioadă delicată masti faciale. Acest produs nu înlocuieşte o masca medicală cu filtre speciale integrate, însa are un rol destul de mare în prevenția răspandirii noului coronavirus.

  

Măștile sunt confecționate din bumbac, tercot și damasc cu 3 pliuri și prindere cu elastic, de culori diferite.

Marime universală.

 

Mod de utilizare: masca se poartă cu bărbia, gura și nasul acoperite,cu părţile laterale ale măştii cât mai bine lipite de obraji.

 

 

Înainte de utilizare se recomandă spalarea la 40 de grade și călcarea cu abur la temperatura înalta.

 

DESCRIERE PRODUS

Mastile sunt confectionate din bumbac, tercot si damasc cu 3 pliuri si prindere cu elastic, de culori diferite.

 Marime universala.

 

Pret

5 RON /buc.

4,5 RON pentru comenzile de peste 50 buc.

4 RON pentru comenzile de peste 200 buc.

 

 

 Pentru detalii si comenzi ne puteti

contacta la numarul de telefon 0758.849.081

Comunicat de presă : L'Atelier Vintage