Elevii ploieșteni de 10 la Bacalaureat și Evaluare Națională, premiați de Primăria Ploiești

Elevii ploieșteni de 10 la Bacalaureat și Evaluare Națională, premiați de Primăria Ploiești

Primarul Andrei Liviu Volosevici a premiat, vineri, toți elevii ploieșteni care au încheiat, anul acesta, examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională cu media 10.

Astfel, nouă absolvenți ai clasei a VIII-a din municipiul nostru au obținut la Evaluarea Națională medii de 10. De asemenea, orașul nostru se mândrește și cu cinci absolvenți care au obținut nota maximă la examenul național de Bacalaureat.

Performanțele din învățământul ploieștean au fost, astăzi, răsplătite de către municipalitate cu premii în valoare totală de 14.000 lei.

Întâlnirea cu elevii ploieșteni s-a desfășurat într-un cadru deschis și prietenos, primarul Andrei Volosevici admirând frumusețea, inteligența și aspirațiile tinerilor ploieșteni, exprimându-și, pe această cale, toată aprecierea față de rezultatele remarcabile pe care aceștia le-au obținut prin dăruire și perseverență, sub îndrumarea atentă a profesorilor care i-au pregătit.

Rezultatele de excepție obținute și anul acesta confirmă, încă o dată, valoarea și performanța actului educațional din unitățile de învățământ ale orașului nostru, situând, astfel, Ploieștiul, în topul orașelor cu cele mai bune rezultate la nivel național.