Coincidență bizară în cazul fetei lovite de tren în Prahova! Daniela Oloș: Este o știre falsă! Sunt bine!

Coincidență bizară în cazul fetei lovite de tren în Prahova! Daniela Oloș: Este o știre falsă! Sunt bine!

Un accident extrem de grav s-a produs marți seară, în jurul orei 21.00, în Prahova, pe calea ferată, între localitățile Cricov și Tomșani. În primă fază s-a crezut că victima ar fi fosta iubită a lui Adrian Cristea, Daniela Oloș. 

” Este o știre falsă! Sunt bine!Nu știu cine a putut sa scrie o asemenea tâmpenie despre mine!”, a scris Daniela Oloș pe pagina sa de Facebook.

 Potrivit celor de la click.ro, se pare că totul a pornit de la coincidența de nume a actriței și a victimei și de la faptul că ambele sunt originare din Buzău.

Accidentul feroviar de marți din județul Prahova  a fost anunţat la 112 de către un martor. Sursa citată susține că femeia cu același nume, Dana Oloș, a fost găsită pe un câmp între Gara Tomșani și Gara Cricov. De aici și până la o stare de alarmare generală a fost numai un pas, căci s-a crezut că este vorba despre fosta iubită a "prințului Cristea", din cauza conincidenței de nume, dar și a locului de origine a celor două, Buzău.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă victima a fost lovită de tren, a încercat să se sinucidă sau a fost ținta unei agresiuni. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, iar ISU Prahova a intervenit cu un echipaj de pompieri și un echipaj SMURD. Femeia a fost dusă la Spiralul de Urgență Ploiești.