Carostore, singurul magazin on-line de jucării educative din Ploiești. Vezi oferta

Carostore, singurul magazin on-line de jucării educative din Ploiești. Vezi oferta

CaroStore.ro, singurul magazin on-line de jucării educative din Ploiești, vine în întâmpinarea clienților cu o gamă largă de produse de calitate superioară, care să îi ajute pe copii să își dezvolte abilitățile în timp ce se joacă. 

Jucăriile, majoritatea din lemn, sunt de o calitate superioară, de tip Montessori, iar părinții au astfel posibilitatea să își educe copiii și să-i ajute să se dezvolte în timp ce petrec timp jucându-se cu plăcere.

Copiii pot învăța astfel mai multe despre animale, pot învăța să numere și chiar și să citească, folosind puzzle-urile și jocurile special create în acest sens.

Abilitățile cognitive, atenția, comunicarea, concentrarea, funcțiile notorii, gândirea, imaginația, îndemânare și inteligenta sunt doar câteva dintre abilitățile pe care si le poate dezvolta copilul tău în timp ce se joacă cu jucăriile pe care le găsiți la CaroStore.

CaroStore.ro, magazinul online creat pentru copilul tău, vine și cu o reducere de până la 50% în această toamnă (vezi oferta aici).

Produsele educative se pot comanda de pe site, carostore.ro, iar magazinul oferă livrări în toată țara. În Ploiești oferă livrare gratuită la comenzile de minim 100 lei, iar în țară livrarea este gratuită la comenzile de minim 200 lei.