A murit Cornelia Catanga. Artista a pierdut lupta cu COVID

A murit Cornelia Catanga. Artista a pierdut lupta cu COVID

Cornelia Catanga s-a stins din viață! Regina muzicii lăutărești a pierdut lupta cu noul coronavirus. Mara Bănică a dat tragica veste pe contul său de Facebook.

  • Artista era infectată cu COVID-19.

O veste de-a dreptul cutremurătoare a zguduit țara din temelii la primele ore ale dimineții. Cornelia Catanga a plecat dintre noi. Anunțul șocant a fost făcut de către Mara Bănică, pe contul său de Facebook. Potrivit postării făcute de jurnalistă, soția lui Aurel Pădureanu a suferit un stop cardiorespirator. De asemenea, artista era infectată cu noul coronavirus și interntă la Spitalul Universitar din Capitală.  Cornelia Catanga s-a stins din viață la 63 de ani.

 

  • Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator.

”Din pacate, Cornelia Catanga s a prapadit. Sunt impietrita, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a rapus o, acum o ora, la Spitalul Universitar din Capitala. Dumnezeu sa o ierte!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

 

În secțiunea de comentarii, cei care au cunoscut-o pe celebra cântăreață sunt în stare de șoc. Mesajele de tristețe și de condoleanțe curg în lanț la postarea Marei Bănică.

”Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace....!!!/ Condoleante familiei si putere sa treaca peste acesta grea incercare.....!!!/ Nu pot sa cred Dumnzeu s-o odihneasca in pace/ Ne-a părăsit Doamna muzici lautaresti! A plecat sa le cânte ingerilor Dumnezeu s-o puna in loc cu lumina”, asunt câteva dintre reacțiile celor din mediul online.