Jean Paler, internat de urgenţă la SJU Ploieşti. Trebuia să urce pe scenă în cadrul spectacolului „In memoriam Mădălina Manole – Fată dragă”

Spectacolul „In memoriam Mădălina Manole – Fată dragă”, susţinut la Sala Palatului, pe 3 martie, a fost un adevărat succes. Pe scenă au urcat mulţi prieteni de-ai  regretatei solistei, iar spectatorii au putut urmări pe cinci ecrane imense filmări şi fotografii cu Mădălina Manole.

Din păcate, aflat pe afiş,  Jean Paler nu a mai ajuns pe scenă. Acesta a fost internat de urgenţă în Spitalul Județean Ploieşti,la secţia Cardiologie,starea de sănătate a artistului fiind una fragilă.  

În urmă cu câțiva ani, veteranul actor de teatru de revistă a fost operat după un infarct, intervenție chirurgicală în urma căreia s-a ales cu trei stenturi la inimă.

De asemenea, actorul de comedie suferă şi de inflamaţii arteriale periferice la nivelul picioarelor şi durerea provocată chiar şi de pantofii speciali este mare, aşa că, în momentele acute, preferă să poarte, ca la spectacolele estivale, papuci de vară.

Se pare că starea de sănătate a lui Jean Paler este delicată. Artistul vorbeşte greu şi are probleme de respiraţie.