Jean Paler, internat de urgenţă la spital, în Ploieşti, la secţia Cardiologie. Are probleme grave de sănătate

Jean Paler a fost internat de urgenţă în Spitalul Județean Ploieşti. Starea de sănătate a artistului este fragilă. 

Jean Paler a fost internat de urgenţă în spitalul din Ploieşti, la secţia Cardiologie. Acesta a luat un tratament pentru diabet şi mai multe organe i-au fost afectate. Artistul va sta spitalizat timp de o săptămână.

Jean Paler trebuia să fie prezent, în urmă cu o zi, la un spectacol, însă, din cauza problemelor medicale, acesta a fost nevoit să rămână internat în spitalul din Ploieşti, pe perfuzii.

În urmă cu câțiva ani, veteranul actor de teatru de revistă a fost operat după un infarct, intervenție chirurgicală în urma căreia s-a ales cu trei stenturi la inimă și care l-a băgat în concediu medical forțat.

De asemenea, actorul de comedie suferă și de inflamații arteriale periferice la nivelul picioarelor și durerea provocată chiar și de pantofii speciali este mare, așa că, în momentele acute, preferă să poarte, ca la spectacolele estivale, papuci de vară.

Sursele Spynews.ro susţin faptul că starea de sănătate a lui Jean Paler este delicată. Artistul vorbeşte greu şi are probleme de respiraţie.