Sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2018

2018 este anul marilor transformări. Din acest motiv, nu se anunță a fi un an ușor. Instabilitățile, noutățile ne pot da bătăi de cap și ne pot bulversa mai mult decât ne-am putea imagina.

Pentru a accepta mai ușor schimbările din viața noastră, astrologii ne fac câteva recomandări. Iată, așadar, sfaturile astrologilor pentru fiecare zodie în 2018.

BERBEC

Iubește-te pe tine însuți… abia după ce ai învățat să-ți iubești aproapele. Marte în Vărsător te va aduce frecvent, în cursul anului 2018, în apropierea unor oameni speciali. Fă-ți timp să-i cunoști și să-i înțelegi. Vei fi uimit să constați că sentimentele pe care vei începe să le dezvolți pentru acești oameni te vor ajuta să-ți crești stima de sine. Te vei privi cu alți ochi atunci când vei constata că ești capabil de sentimente de care nu te credeai în stare.

 

TAUR

Caută să te apropii de oameni. Uranus împreună cu Saturn favorizează munca în echipă, care îți va aduce succesul. Vei avea parte de satisfacții nebănuite dacă mizezi pe colaborare, pe comunicarea cu cei cu care lucrezi. Deschizându-ți sufletul către alții, vei fi deschis la idei originale, uneori geniale, care au mari șanse să se concretizeze dacă joci cartea muncii în echipă.

Citește articolul integral pe avantaje.ro