Victor Slav, dezvaluiri uluitoare despre prima sa dragoste: Eu aveam 15 ani, ea 19

Dupa ce a fost votat “Cea mai atragatoare vedeta masculina”, de catre o publicatie online, Victor Slav si-a amintit de adolescenta si prima sa mare cucerire.

Și pentru ca tot a venit vorba despre varsta de 16 ani, Victor Slav a dat firul inapoi si si-a amintit de adolescenta sa cand, spune el, facea victime in randul fetelor cu 3-4 ani mai mari ca el. Ba mai mult de atat, carismaticul prezentator tv recunoaste ca avea lipici la fete care se apropiau de varsta majoratului, in conditiile in care el abia isi facuse buletinul. 

“Prima mea iubita era mai mare decat mine. Cand aveam 15 ani am mintit, i-am spus unei fete ca am 18 ani. Pe mine m-a ajutat statura, aspectul sa par mai mare. Ne-am cunoscut in Constanta, la mare. Bineinteles, vacanta s-a terminat si m-am intors acasa. I-am dat gresit numarul de telefon, dar adresa i-am dat-o buna. Ca ea mi-a zis: <<da-mi adresa sa-ti mai scriu>>, ca pe vremea mea se scria, nu era ca acum. Si, nu a dat de mine, pentru ca telefonul era gresit, dar intr-o zi m-am intalnit cu ea in fata blocului. Eu eram afara si un taxi s-a oprit si din masina a coborat ea. Am ramas masca. A trebuit sa ii spun: bai, eu nu am 18 ani, am 15. Ea avea 19(…) Ce am vrut sa scot in evidenta, cand eram mic aveam prietene mai mari”, a declarat Victor Slav pentru WOWbiz.ro.

sursa:wowbizz.ro