Doliu în lumea interlopilor! A murit unul dintre cei mai cunoscuţi bogyguarzi! A fost gardă de corp pentru…

Mihăiţă Caştet a fost bodyguard încă de mic, de pe la 17-18 ani, când s-a remarcat prin statură şi curaj. Ca urmare, a fost bodyguard pe la mai multe localuri cu pretenţii, între care Melody de pe Magheru (sub patronajul lui Nicu Gheară), Bamboo, dar şi Grădina cu flori, din postura de gardă de corp a impresarului FIFA de atunci, Dumitru Ciorbă.

În toti aceşti ani, Mihăiţă Caştet, care era originar din cartierul Berceni, a legat prietenii cu majoritatea sportivilor implicaţi în activităţi de pază şi protecţie, dar şi cu mulţi lideri ai lumii interlope, fără însă să fi fost asociat în mod special cu una dintre grupări.

Acum câţiva ani, tânărul bodyguard a plecat în Spania, unde s-a îmbolnăvit de un cancer care i-a apărut la unul dintre rinichi. Boala s-a răspândit repede, iar acesta a murit departe de casă. Vestea a ajuns imediat la toţi prietenii săi din ţară, care i-au deplâns moartea pe reţelele de socializare.

Printre cei care şi-au manifestat regretul pentru trecerea în nefiinţă a lui Mihăiţă Caştet se numără şi celebrul Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor.

sursa:cancan.ro