VIDEO| Percheziții în Ploiești la traficanții de droguri

VIDEO| Percheziții în Ploiești la traficanții de droguri

În urma a 3 trei percheziții efectuate în Ploiești, au fost depistate mai multe persoane bănuite de implicare în trafic de substanțe psihoactive. La percheziții au fost ridicate substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, bani și un pistol cu bile de cauciuc supus autorizării.

 

La data de 28 mai 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești au efectuat trei percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești și au  pus în executare un mandat de aducere, în cadrul unui dosar penal de trafic de substanțe psihoactive.

 

Din cercetări a rezultat că, de la sfârșitul anului 2019 până în prezent, o persoană ar fi comercializat cantități importante de noi substanțe psihoactive, în județul Prahova.

 

De la locațiile vizate, au fost ridicate 50 de grame de substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, telefoane mobile, bani și un pistol cu bile de cauciuc supus autorizării. De asemenea, 6 persoane au fost conduse la sediul unității de parchet, pentru audieri.

 

Polițiștii și procurorii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

 

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

În activități au fost angrenați jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.