VIDEO| Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de proxenetism

VIDEO| Percheziții în Ploiești la persoane bănuite de proxenetism

În această dimineață, polițiștii din Prahova au efectuat 8 percheziții la persoane bănuite de proxenetism. 8 persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

La data de 23 iulie 2019, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de proxenetism. Descinderile au avut loc în municipiul Ploiești și comuna Bărcănești.

 

Din cercetări a rezultat faptul că, începând cu anul 2018 și până în prezent, persoanele bănuite ar fi comis acte de proxenetism, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării, prin metoda ,,loverboy”.

Aceștia ar fi avut, inițial, relații de prietenie/concubinaj cu femei, pe care, ulterior, le-ar fi determinat să se prostitueze, îndeosebi în cluburi din afara țării.

De la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, diverse sume de bani și telefoane mobile și, de asemenea, au fost indisponibilizate 3 autovehicule.

Opt persoane au fost aduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. La percheziții au participat și jandarmi.