FOTO| Urmărire ca-n filme pe străzile din Ploiești! Un șofer a provocat un accident în lanț după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor

FOTO| Urmărire ca-n filme pe străzile din Ploiești! Un șofer a provocat un accident în lanț după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor

Urmărire ca-n filme pe străzile din Ploiești! Un șofer care conducea pe Șoseaua Nordului  nu a oprit la semnalele polițiștilor, astfel că oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

În zona cartierului Malu Roșu, la intersecție cu Podul Înalt, șoferul a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un autoturism care circula regulamentar și pe care l-a proiectat în alte două autoturisme.

”Un echipaj de poliție din cadrul Secției nr 2 Poliție Ploiești a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism care circula dinspre B-dul Republicii către Șoseaua Vestului.
Întrucât soferul nu a oprit la semnal, polițiștii au pornit în urmarirea acestuia, din zona magazinului Lidl Nord.
La intersecția dintre strada Malu Rosu cu strada Podul Înalt, conducatorul auto a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar, după care a fost proiectat pe contrasens, unde a intrat într-un alt autoturism, care la rândul sau a fost lovit în spate de un al 4-lea autoturism.
Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime, iar în continuare polițiștii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a modului de producere.
Conducatorul autoturismului, în vârstă de 41 de ani nu consumase alcool”, a precizat IPJ Prahova.