Un ploieștean a ajuns în arest din cauza păcănelelor. A făcut scandal în sala de jocuri

Un ploieștean a ajuns în arest din cauza păcănelelor.  A făcut scandal în sala de jocuri

Un tânăr din Ploiești a făcut un scandal monstru, sâmbătă, într-o sală de jocuri din zona de sud a municipiului. Bărbatul a distrus aparatul de joc și a amenințat o angajată, supărat că n-a avut noroc. A fost potolit de polițiștii care l-au trimis să se răcorească, peste noapte, în spatele gratiilor.

“La data de 4 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 de poliție Ploiești au fost sesizați de către o angajată a unei societăți comerciale cu privire la faptul că un client ar fi distrus un aparat de joc din incinta unității.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat și ulterior depistat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de 33 de ani din municipiul Ploiești.

Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul în cauză, pe motiv că ar fi pierdut o sumă de bani, a lovit aparatul tip slot-machine și totodată a adresat amenințări cu acte de violență angajatei unității.

În urma probatoriului administrat bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.