Un microbuz care transporta copii, implicat într-un accident în Ploiești

Un microbuz care transporta copii, implicat într-un accident în Ploiești

Un microbuz în care se aflau 11 copii cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani a fost implicat într-un accident la intersecția străzilor Zidari și Bănești din Ploiești.  Se pare că microbuzul aparține unei societăți cu activități after-school. 

Microbuzul a intrat în coliziune cu un autoturism, al cărui șofer a fost rănit. Copiii nu au suferit răni, doar unul a făcut atac de panică, fiind monitorizat de echipajele de salvare. 

”Din primele verificări a rezultat că un bărbat de 41 de ani care se deplasa la volanul unui turism pe strada Zidari, ajungând la intersecția cu strada Bănești a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 52 de ani. În urma impactului femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, în vehiculul condus de bărbatul de 41 de ani se aflau 11 copii care au primit asistență medicală la fața locului, nefiind transportați la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință, totodată verificându-se și legalitatea transportului”, au anunțat reprezentanții IPJ Prahova.