Un bărbatul s-a tăiat cu cuțitul în fața Primăriei Ploiești. Acesta a ajuns la psihiatrie

Un bărbatul s-a tăiat cu cuțitul în fața Primăriei Ploiești. Acesta a ajuns la psihiatrie

Un bărbat beat s-a tăiat cu cuțitul pe piept la intrarea în Primăria Ploiești. Acesta a cerut să discute cu primarul, nemulțumit fiind că nu a fost lăsat de polițiștii locali să vândă zarzavat pe stradă. Bărbatul a ajuns la psihiatrie,conform procedurii în astfel de cazuri. 

Potrivit IJP Prahova, bărbatul are 66 de ani și a fost sancționat a fost sancționat conform Legii nr. 61/1991. După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, acesta a fost transportat la spital, la secția de psihiatrie. 

“La data de 12 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 66 de ani s-ar fi autovătămat superficial (la prima vedere) cu un obiect tăietor-înțepător, pe Bulevardul Republicii, în fața unei instituții publice. La fața locului a fost solicitată și o ambulanță, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală de specialitate. Polițiștii au aplicat o sancțiune conform Legii nr. 61/1991, fiind confiscat și obiectul tăietor- înțepător”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.