Un șofer din Prahova urmărit de polițiști a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Un șofer din Prahova urmărit de polițiști a murit după ce s-a răsturnat cu mașina

Accident tragic în comuna Cocorăștii Colț! Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața, azi-noapte, în timpul unei urmăriri pe un drum din localitate. Potrivit, Poliției Prahova, mașina acestuia a atras atenția unui echipaj în jurul orei 1.00. Polițiștii Secției Cocorăștii Colț au observat că autoturismul nu avea plăcuțe de înmatriculare. Astfel, întrucât șoferul nu a oprit la semnalul oamenii legii, aceștia au pornit în urmărirea lui.

 

”La un moment dat, pe DC 106, la ieșire din localitatea Cocorăștii Colț, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părții carosabile și, din nefericire, în urma impactului, a decedat.
Din verificări a reieșit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce.
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis”, au anunțat reprezentanții IPJ Prahova.