Trupul neînsuflețit al unu prahovean dat dispărut din luna decembrie, găsit pe malul unui râu

Trupul neînsuflețit al unu prahovean dat dispărut din luna decembrie, găsit pe malul unui râu

Cadavrul unui bărbat, dat dispărut încă din luna decembrie a anului trecut, a fost descoperit pe malul râului Cricov.

Potrivit Poliției Prahova, ”la data de 21 februarie a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe malul  drept al râului Cricovului Sărat, într-o zonă cu vegetație uscată, a fost depistat cadavrul unei persoane. În urma activităților desfășurate de echipa de cercetare, s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii decembrie 2020. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. Din primele informații, nu există urme vizibile de violență”, se arată într-un comunicat al IJP Praova.

Poliția se scuză și spune în același comunicat că la momentul dispariției au fost făcute căutări, inclusive cu un câine de urmă, dar fără rezultat.

”Pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 17 decembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Prahova au desfășurat o serie de activități specifice încă din momentul înregistrării sesizării, inclusiv prin utilizarea unui câine de urmă”, conform sursei citate.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.