Tânără găsită moartă într-o prăpastie din Sinaia . Prietenul victimei a anunțat Poliția că fata s-ar fi aruncat de pe un pod

Tânără găsită moartă într-o prăpastie din Sinaia . Prietenul victimei a anunțat Poliția că fata s-ar fi aruncat de pe un pod

Tragedie în Prahova! Polițiștii din cadrul stațiunii Sinaia au fost sesizați, luni după-amiază, de către un bărbat despre faptul că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod, într-o prăpastie, în stațiunea Sinaia.  Deplasați la fața locului, polițiștii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani din orașul Sinaia, aceasta fiind găsită decedată.

”La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul stațiunii Sinaia au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod, într-o prăpastie, în stațiunea Sinaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani din orașul Sinaia, aceasta fiind găsită decedată.

Din primele verificări efectuate de polițiști, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție.

Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a anunțat IPJ Prahova.

”Salvamont Prahova a fost solicitat astăzi, prin intermediul Dispeceratului 112, să intervină la un caz nefericit, pentru recuperarea corpului neînsuflețit al unei tinere, ce se pare că a ales sa părăsească această lume, aruncându-se de pe un pod aflat pe DN71 Sinaia - Târgoviște.
Sincere condoleanțe!”, au anunțat cei de la Salvomnt Prahova pe pagina personală de Facebook.