Scandal și droguri la un centru de carantină din Ploiești

Scandal și droguri la un centru de carantină din Ploiești

Un individ din Ploiești aflat în carantină la centrul din zona “Kilometrul 6” a făcut scandal duminică, amenințând că se taie cu un cuțit.

“Cu referire la incidentul petrecut astăzi 22 03 2020 în centrul de carantinare Km 6 Ploiești(Blejoi), facem următoarele precizări:
Numitul C. M. O. domiciliat în Ploiești, încă de la prezentarea în centrul de carantinare a creat următoarele probleme, constând în:
– nerespectarea măsurilor de carantinare impuse,
– a fost nemulțumit de diversitatea hranei aferente,
– a părăsit camera de carantinare încercând să iasă din centru,
– a fost sancționat de 4 ori la legea 61/91 la art 2 pct. 1,31 și 24 pentru refuz de legitimare, injurii și tulburarea OP,
– totodată în data de 16 03 2020 din camera unde locuiește împreună cu o altă persoană au fost aruncate, un pachet de țigări cu sume de bani (valută și lei), în care s-a mai găsit si o substanță vegetală ce părea a fi canabis și o pungă de cipsuri în care erau foite de hârtie pentru confecționat țigări(joint-uri), în cauză se efectuează cercetări de către lucrătorii de poliţie din cadrul S P R Blejoi,
IJJ PRAHOVA asigură masuri de protecție și ordine publică la centrele de carantinare prin dispozitive exterioare.”, se arată scris întru-un comuncat emis de IJJ Prahova.