Scandal în autobuzul 44. O persoană nu purta masca de protecţie corespunzător

Scandal în autobuzul 44. O persoană nu purta masca de protecţie corespunzător

Scandal între doi bărbaţi într-un autobuz din Ploiești care circula pe ruta 44. Unul purta cu el un cuţit.

Se pare că discuţia dintre cei doi ar fi pornit din cauză că unul dintre ei nu purta masca de protecţie corespunzător. Pentru că discuţia risca să degenereze, a fost chemată în ajutor poliţia. Cu ocazia controlului corporal al celor doi, asupra unuia dintre ei a fost găsit un obiect tăietor înțepător, care a fost ridicat.

“La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 de Poliție Ploiești s-au deplasat pe strada Malu Roșu din municipiu, în urma unui apel al unui bărbat care sesiza faptul că are loc un conflict verbal între călătorii unui autobuz.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, în timp ce se aflau în autobuz, pe fondul unei discuții în contradictoriu a izbucnit un conflict verbal între doi bărbați din municipiul Ploiești.

Cu ocazia controlului corporal al celor doi, asupra unuia dintre ei a fost găsit un obiect tăietor înțepător, care a fost ridicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase”, a transmis IPJ Prahova.