Prahova: Tot mai mulți șoferi prinși la volan sub influența drogurilor

Prahova: Tot mai mulți șoferi prinși la volan sub influența drogurilor

Tot mai mulți șoferi prinși la volan sub influența drogurilor.Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au anunțat că un al doilea caz de șofer prins conducând sub influența substanțelor psihoactive a fost înregistrat în weekend, la Câmpina.

Inspectoratul Județean de Poliție a anunțat că un șofer a fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive. Incidentul a fost înregistrat în weekend, la Câmpina. 

IPJ Prahova: Șoferul are 21 ani

“Duminică, în jurul orei 20:15, în timp ce efectuau activități de verificare și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Biroului rutier Câmpina au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Având în vedere faptul că tânărul avea un comportament agitat s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a rezultat o valoare pozitivă, indicând prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism, fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Deprahova.ro” !

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Un alt șofer sub influența drogurilor depistat în municipiu, sâmbătă seară

Un alt tânăr, de 24 de ani, este de asemenea cercetat penal după ce, sâmbătă seară, în urma unui control, rezultatul DrugTest a arătat că se urcase la volan după ce ar fi consumat substanțe interzise. Bărbatul a fost depistat conducând pe str. Oituz.

 

Citește și:

Accident rutier în Prahova! Un microbuz care transporta 18 copii a fost implicat