Polițist rănit de către un prahovean care ulterior și-a bătut soția. Agresorul a distrus și autospeciala Poliției

Polițist rănit de către un prahovean care ulterior și-a bătut soția. Agresorul a distrus și autospeciala Poliției

Un prahovean în vârstă de 53 de ani și-a bătut nevasta, apoi a atacat cu un topor echipajul de Poliție care ancheta cazul de agresiune. Un polițist a fost rănit la cap și transportat la spital. Incidentele au avut loc duminică seară, în comuna prahoveană Dumbrăvești.

 "La data de 12 noiembrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Plopeni au fost sesizați, de către o unitate medicală, cu privire la o posibilă faptă de violență în familie, în comuna Dumbrăvești. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul persoanei bănuite de comiterea faptei, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, iar, din primele verificări, a reieșit faptul că acesta ar fi avut o altercație cu soția sa, de 53 de ani, care s-a deplasat la o unitate medicală, având mai multe leziuni, posibil produse în urma altercației.

 În cadrul intervenției, bărbatul de 53 de ani, a devenit recalcitrant, nu a colaborat cu polițiștii, iar, la un moment dat, ar fi ieșit pe stradă, încercând să îi lovească pe aceștia cu un obiect tăietor", au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

Se pare că individul s-ar fi înarmat cu un topor, reușind să-ș rănească pe unul dintre agenți.

"Ulterior, cu obiectul în cauză, ar fi produs distrugeri autospecialei de poliție, totodată, lovind cu același obiect pe unul dintre polițiști, în zona capului, acesta necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", mai anunță IJP Prahova.

Polițiștii au reușit să-l imobilizeze pe bărbatul respectiv care a fost condus la o unitate medicală, pentru investigații, urmând a fi stabilită situația de fapt și a fi luate măsurile legale față acesta. 

În paralel, polițiștii continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de ultraj, violență în familie și distrugere.