Ploieștean împușcat în cap cu un pistol airsoft, în timp ce dormea, de fostul cumnat

Ploieștean împușcat în cap cu un pistol airsoft, în timp ce dormea, de fostul cumnat

Un bărbat a fost reținut și, ulterior, plasat sub control judiciar după ce, luni dimineață, ar fi intrat în casă peste fostul său cumnatul și l-ar fi împușcat în cap, cu un pistol cu bile. 

IJP Prahova menționează că, în dimineața zilei de 19 iulie, în jurul orei 6.30, polițiștii Secției nr.2 Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul ca a fost împușcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său.

“În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului în vederea efectuării de verificări și cercetări.

Din cercetări a reieșit faptul că la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 6.00, bărbatul în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar, în timp ce acesta dormea, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcția capului, provocându-i leziuni, părăsind imobilul de îndată, într-o direcție necunoscută.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, au relatat reprezentanții IJP Prahova.

În cursul zilei de luni, autorul a fost depistat și audiat, iar pe un teren viran din municipiul Ploiești a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancționării bărbatului, precum și măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, care a dispus plasarea acestuia sub control judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Cercetările vor fi continuate de către Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Ploiești, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.