PNL Prahova

UPDATE| Agresor minorei din Boldești Scăieni a fost arestat preventiv!

UPDATE| Agresor minorei din Boldești Scăieni  a fost arestat preventiv!

UPDATE

în urmă cu puțin timp, bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Valentin Robert C., bărbatul în vârstă de 50 ani care a pipăit și fotografiat dezbrăcată o fetiță de 11 ani din Boldești Scăieni, a fost reținut.

Conform IPJ Prahova, după finalizarea anchetei, în cursul nopții de 09-10.08.2019, procurorul a dispus reținerea persoanei în cauză, acesta urmând a fi prezentat sâmbătă Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Iată comunicatul de presă emis de IPJ Prahova:

La data de 08.08.2019, o persoană din orasul Boldesti-Scăeni, jud. Prahova, a sesizat poliția din localitate cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani, a fost agresată sexual de un vecin, fiind demarate cercetări la nivelul IJP Prahova, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și amenințare.

În cursul serii de 09.08.2019, polițiștii specializați din cadrul BCCO Ploiești au procedat la efectuarea unei percheziții informatice, fiind identificate în telefonul suspectului filmări cu minora în ipostaze sexuale explicite.

Cercetările au fost extinse sub aspectul infracțiunii de pornografie infantilă, cauza fiind înaintată la DIICOT-Serviciul Teritorial Ploiești, unde au fost continuate cercetările împreună cu politiști din cadrul BCCO PLOIEȘTI.
După finalizarea anchetei, în cursul nopții de 09-10.08.2019, procurorul a dispus reținerea persoanei în cauză, acesta urmând a fi prezentat la data de 10.08.2019 Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză este un bărbat în vârstă de 50 de ani din Boldesti-Scăeni.