Gest extrem al unui tânăr prahovean. S-a aruncat de pe un pod pe calea ferată

Gest extrem al unui tânăr prahovean. S-a aruncat de pe un pod pe calea ferată

Un tânăr s-a aruncat în gol, duminică seară, de pe un pod pe calea ferată. Echipajele de urgență ajunse la fața locului nu au reușit să-l convingă să renunțe la gestul extrem.

 

Scenele dramatice au avut loc în Prahova, între localitățile Berceni și Rachieri.

“La data de 10 aprilie a.c.,în jurul orei 20.50, politiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe un pod metalic, care se află între localitățile Berceni și Rachieri, se află un bărbat ce amenință că se va arunca pe calea ferată.

În baza sesizării s-a constituit echipa operativă care s-a deplasat la locul indicat, unde erau prezenți pompieri din cadrul Inspectoratului de Situații de Urgență Prahova dar și un echipaj medical.

Din păcate tânărul de 21 de ani nu a dorit să coboare de pe pod, aruncându-se în gol de la aproximativ 15 metri înălțime”, au anunțat reprezentanții IJP Prahova.

Bărbatul a supraviețuit, iar echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Prahova l-a transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Politiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi cedat sub presiunea unor probleme în familie, iar recent trecuse și printr-o despărțire.